Call of Juarez: The Cartel - слабо изпълнение

Call of Juarez: The Cartel е новата игра от серията Call of Juarez. Рязката смяна на времевото развитие на историята на поредицата бе интересен избор на продуцентите, но играта остана неуспешна. Слабият графичен дизайн и изпълнение на самата ис

2011-07-28 22:18:37
Call of Juarez: The Cartel - слабо изпълнение
Call of Juarez: The Cartel е новата игра от серията Call of Juarez.

Рязката смяна на времевото развитие на историята на поредицата бе интересен избор на продуцентите, но играта остана неуспешна.

Слабият графичен дизайн и изпълнение на самата история и героите в нея не бqha подминати леко. Доста страници, занимаващи се с оценки на игри, са на мнение, че продуктът просто не си заслужава 60-те долара.

Call of Juarez: The Cartel разказва за група от трима доста корумпирани полицаи. Играчът може да избира един от тях и да развива тяхната история. Разлика в геймплея няма, само на кратките сцени се вторачвате повече в своя герой отколкото в другите.

Историята е слаба и плоска. Дефектите на играта са може би рекордни. Доста проблеми с фокусиране и самите оръжия изглеждат все едно героят ви ги държи на около метър пред лицето си и близо до коляното.

Оценката на играта в няколко уеб страници е около 4-5 от 10 възможни точки, а има и такива, които са дали 3 точки. Съветът им е да не дават пари за тази игра. Автор: Александър Ненов

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия